"Istanbul on kymmenen miljoonan elämän sekamelska. Se on kymmenen miljoonan sotkuisen tarinan avoin kirja. Istanbul on heräämässä levottomasta unestaan, valmiina ruuhka-ajan kaaokseen. Tästä eteenpäin on liikaa rukouksia, joihin vastata, liikaa rienauksia, joita huomata, ja liikaa syntisiä, yhtä lailla kuin viattomiakin, joita pitää silmällä. Istanbulissa on jo aamu." Elif Shafak: Kirottu Istanbul.
Tervetuloa mukaan matkalle. Tämä blogi kulkee Turkissa ja sen lähialueilla, ajaa Suomeen ja takaisin sekä kurkistelee porttikongeihin ja uusille lenkkipoluille Istanbulissa. Unohtamatta arkea ja juhlaa.

lauantai 13. heinäkuuta 2013

490. tarina (Se on siinä sitten)

Palasimme Belgradiin. Nähtiin yllättäen monta erilaista nelijalkaista hienossa ympäristössä. Loman tiesi varmasti alkaneen kuitenkin siinä vaiheessa, kun syötiin kunnon pizzaa pimenneessä kaupungissa. Se on siinä sitten. Loma.


Elämme tunnin takanapäin.  Toiset ottavat porekylpyjä hostellin hulppeassa kylpyhuoneessa. Toiset kaipaisi jo ummistaa silmät ja jättää hyvästit menneelle päivälle. Hyvää yötä!

3 kommenttia :

Satu kirjoitti...

Ihania ootte. <3

Hyvää matkan jatkoa!

Aili-mummo kirjoitti...

Kiitos tästä kivasta postauksesta, Mine!

Hyvää ja turvallista matkan jatkoa teille kaikille.♥

Mine kirjoitti...

Satu: Ai kiitos:). Hyvin on mennyt tähän asti. Olemme Unkarissa ja muistan vain sinun Balatonisi.

Aili: Ole hyvä, Aili, kiva kun jaksat käydä lukemassa...