"Istanbul on kymmenen miljoonan elämän sekamelska. Se on kymmenen miljoonan sotkuisen tarinan avoin kirja. Istanbul on heräämässä levottomasta unestaan, valmiina ruuhka-ajan kaaokseen. Tästä eteenpäin on liikaa rukouksia, joihin vastata, liikaa rienauksia, joita huomata, ja liikaa syntisiä, yhtä lailla kuin viattomiakin, joita pitää silmällä. Istanbulissa on jo aamu." Elif Shafak: Kirottu Istanbul.
Tervetuloa mukaan matkalle. Tämä blogi kulkee Turkissa ja sen lähialueilla, ajaa Suomeen ja takaisin sekä kurkistelee porttikongeihin ja uusille lenkkipoluille Istanbulissa. Unohtamatta arkea ja juhlaa.

lauantai 13. heinäkuuta 2013

491. tarina (Sukelsimme tummiin vesiin)

Unkarin pustat cowboyneen jäi näkemättä. Sukelsimme sen sijaan tummiin vesiin. Mineraalien hoitavuudesta en tiedä, mutta unilääkkeenä tuntuu toimivan. Tänään päätän sukeltaa myös ajoissa petiin.Szolnokin keskusta lauantai-iltapäivällä on yhtä elävä kuin Kotkan keskusta samaan aikaan. Lasten suunnittelema iltavideohetki uhkaa jäädä herkuttomaksi, sillä yksikään kauppa ei ole auki, eikä täällä ole mitään kioskejakaan. Minua ei haittaa. Viimepäiviä ei voi väittää herkuttomiksi.

Leppoisaa lauantaita sinnekin. Onhan se kai lauantai?

9 kommenttia :

Sateenkaari kirjoitti...

Miksikö tuo vesi on noin tummaa. Joku hoitava tarkoitus varmaan.

Pepi kirjoitti...

Vauhdikkaita kuvia :D
Mutta onkos se ihme autossa istumisen jälkeen!
Kohta olette jo täällä!!

Petra kirjoitti...

Voi kuulostaa ihanalta paikalta, olisipa ihana pulahtaa noihin tummiin vesiin hemmoteltavaksi! Hyvaa matkaa teille!

A kirjoitti...

Ihanaa että voitte rentoutua aautoilun jälkeen!

Kiitos postauksesta, Mine, ja oikein hyvää sunnuntaita sinulle ja teille kaikille.♥

Mine kirjoitti...

Sateenkaari: Luulen, että mineraalit ovat vuosien varrella tummentaneen altaan. Vesi, joka altaisiin tulee on hieman kellertävää, mutta ei mitenkään ruskeaa.

Pepi: Ajomatkat on onneksi olleet aika inhimilliset tähän asti. Sellaista 400-500 km/päivä, joten iltaisin on ehtinyt kaupungille luuhaamaan ja syömään pitkällä kaavalla.

Petra: Olikin aika ihanaa. Oli kolme allasta. Kylmä, ihanan sopiva ja kuuma...

Aili: Kyllä se on tarpeen hieman rentoutua. Vaikka kyllä me tykätään ajaakin. Näkeehän siinä maisemia samalla...

Tiina kirjoitti...

Loma näyttäisi kulkevan rattoisasti. Ei tuon rennompaa automatkailua voi olla :)

Mine kirjoitti...

Tiina: Nyt olen onnistunut aika hyvin arvioimaan matkojen pituudet, tähän asti. Saas nähdä kuinka Puolassa käy, siellä kun on tähän mennessä ollut aina tietöitä..

Liivia kirjoitti...

Hehee, hauska kylpytakkimeininki!

Mine kirjoitti...

Liivia: Ajattelin jo, että kun minulla on joskus koti, ostan meille kylpytakit. Nyt minulla on mielessä koti, jota käydään ehkä tulevalla viikolla katsomassa. Siellä olisi pihasauna. Miten mukavaa olisikaan hiippailla sinne pihan läpi kylpytakissa?!