"Istanbul on kymmenen miljoonan elämän sekamelska. Se on kymmenen miljoonan sotkuisen tarinan avoin kirja. Istanbul on heräämässä levottomasta unestaan, valmiina ruuhka-ajan kaaokseen. Tästä eteenpäin on liikaa rukouksia, joihin vastata, liikaa rienauksia, joita huomata, ja liikaa syntisiä, yhtä lailla kuin viattomiakin, joita pitää silmällä. Istanbulissa on jo aamu." Elif Shafak: Kirottu Istanbul.
Tervetuloa mukaan matkalle. Tämä blogi kulkee Turkissa ja sen lähialueilla, ajaa Suomeen ja takaisin sekä kurkistelee porttikongeihin ja uusille lenkkipoluille Istanbulissa. Unohtamatta arkea ja juhlaa.

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Luulin olevani matkabloggaaja, mutta olenkin valokuvabloggaaja!?

Äsken sain kirjeen, jossa sanottiin näin:


Hei,

Onnittelut!

Ellet jo tiedä sitä, niin nyt kerromme, että olet yksi Supersaver Travel Blog Awards –kilpailun Paras Valokuvablogi-kategorianfinalisteista!

Äänestys päättyy 13. toukokuuta. Sitä ennen on vielä hyvin aikaa kerätä ääniä. 

Kunniamaininnan lisäksi BoDTM - Books on Demand tarjoaa kaikkien kategorioiden voittajille mahdollisuuden julkaista bloginsa kirjana! 

Toivottavasti blogisi saa paljon ääniä!

Onnea matkaan!

Ystävällisin terveisin

JanitaOlisin ollut mieluummin matkabloggaaja, mutta tuomaristo päätti toisin. Nyt te saatte päättää, että onko minusta tämän kategorian voittoon? Äänestys oli erilainen, sillä tällä kertaa äänestys ei kysy sähköpostia, vaan antaa yhdeltä koneelta äänestää yhden kerran. Eikö perheenjäsenet siis saa äänestää?!? Toivotaan reilua kilpailua ja paras voittakoon.

Äänestämään pääset painamalla tästä tai sivupalkissa olevasta allaolevaa kuvaa vastaavasta kuvasta.Löydät siis blogini VALOKUVABLOGI-kategoriasta. Ruksita blogini edessä oleva pallura ja paina ÄÄNESTÄ- ruudusta. Korean ihmeistä bloggaava  TERHI on ehdolla AASIABLOGEISSA. Minä ainakin äänestin myös häntä:).

ps. Päivän varsinainen postaus alla, älä unohda lukea sitä!

24 kommenttia :

Allu kirjoitti...

Sait ääneni hienoista valokuvista

mummeli kirjoitti...

Äänestämääs kävin. On blogisi niin paljon antanut sekä kuvin että sanoin. Olisit sopinut kumpaan ryhmään vain niin ääni olisi ollut varma. Nyt pidetään peukkuja.

Jael kirjoitti...

Mahtavaa;mutta matkabloggarinahan sait niin paljon ääniä että taidat olla sekä että;D ääni annettu!

M. Metrossa kirjoitti...

Kyllä sinua voi äänestää mihin kategoriaan tahansa :)

Pepi kirjoitti...

Älähän huoli, ystävä kallis :D
Juuri lukaisin tuon edellisen postauksen rauhassa, ja ajattelin, että ei hätää, Mine pärjää kummassa tahansa kategoriassa!

On nämä sun kuvasi niin upeita, milloin iloisia, milloin surullisia, herkullisia, avartavia....mitä milloinkin, yksi yhdistävä tekijä nillä on aina: ne ovat yksinkertaisesti hienoja! Tuijottelin viimeisiäkin hyvän aikaa - ja kävi mielessä, että vähän aikaa kun vielä tällä lailla Istanbulista kirjoitat, niin sinne tulee kohta kansainvaellus täältä päin :)

Muutkin kuin me rakastuvat kaupunkiisi !

Ja nyt "varoituksen" sana: minä kyllä aion mainostaa sua :)

Simpukka kirjoitti...

Pidän sujuvasta tekstistäsi ja taitavasti otetuista kuvistasi.
Ääni annettu.
Toivottavasti kirjasi tulee sitten aikanaan myyntiin.

Mine kirjoitti...

Allu: Kiitti! Olette niin ystävällisiä!

Mummeli: Ah onnea on kirjoittaa blogia, jolla on pääsääntöisesti tyytyväisiä lukijoita. Kiitos äänestäsi.

Jael: En uskalla kutsua itseäni valokuvaajaksi, että tosiosaajat ei naura:). Kiitos äänestäsi.

M. Metrossa: Oi oi, niin kilttiä teiltä! Kiitos!!

Pepi: Kiitos tsempityksestä ja mainostuskin otetaan ilolla vastaan:). Niin, ja kaupunkikin saa ottaa vaikka kuinka monta sala- ja julkista rakasta. Minä osaan tässä kohtaa jakaa.

Simpukka: Kirjani. Voisiko sellaista oikeasti tapahtua tavallisille neljän lapsen äideille:D. Kiitos äänestäsi.Anonyymi kirjoitti...

Tuntuupa merkilliseltä. Katsoin juuri Super saverin sivuilta tilannetta (päivitys 24.4. klo 9.50) ja siinä olit matkablogissa sijalla 1 (111 ääntä), valokuvablogissa sijalla 2 (40 ääntä. Ettei olisi inhimillinen moka järjestäjän suunnalla. Ja kisatahan voinee useammassakin kategoriassa. Minä ainakin annoin blogillesi äänen molemmissa.

Miehenikin olisi äänestykseen osallistunut mutta systeemi väitti äänen jo annetun. Mysteeriksi jäi, miksi näin. Talossa kuitenkin kolme eri konetta ja kukin omilla tunnuksillaan asialla. Peukut pystyssä joka tapauksessa!
T. Anisi

Anonyymi kirjoitti...

Kävin vielä vilkaisemassa kriteereitä ja tuomariston roolia. Super saver myy "kaiken maailman" matkoja. Voisiko selitys matkablogisarjasta tipauttamisellesi löytyä siitä? Ovatko blogisi kohteet liian lähellä ja matkailubisnestä ajatellen vähemmän kiinnostavia? Me blogisi seuraajat ainakin annamme sinulle täydet pisteet! T. Anisi

Tiina kirjoitti...

Valitettavasti äänestys näyttää sumputtavan samassa verkossa olevat koneet. Ei onnistunut meilläkään toiselta tai kolmanneltakaan koneelta äänestys. Siis yksi ääni per perhe :(
Olisi tuo poitsukin äänestänyt, kun on ihan blogiinkin päässyt :) Joten tällä kertaa tältä osin siis vain hengessä mukana.

Matkatar kirjoitti...

Onnea! Käydään täältäkin äänestämässä!(olenko muuten jo sanonut, että miehenikin on blogisi ehdoton fani!? ) :)

Ainosofia kirjoitti...

Kiva kun Pepin kautta löysin blogisi.
Turkin ystävänä todella upeaa katsottavaa ja luettavaa.

Ja onnea kisaan :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Huu, mahtavaa!! Onneksi olkoon!! Menen heti äänestämään sinua. Kyllä sinä olet myös kuvaaja, minusta kuvasi ovat paljon kehittyneet tässä ihan vuoden parin aikana ja ovat todella hyviä. Hyvä Mine!

Mine kirjoitti...

Anisi: MInulla oli välillä 189 ääntä matkablogisarjassa, mutta sitten vain ottivat 80 ääntä pois. Tuomaristo ja kilpailun järjestäjä saa tietysti tehdä mitä tykkää, joten katsotaan mihin asti tässä selvitään:).

Tiina: Niin se teki edellisellä kierroksella ja tekee myös nyt. Kun oli sähköpostiäänestys, sammutimme modeemin välillä ja sitten sai seuraava äänestää omalla sähköpostillaan. Sama se on nyt, eli kun sammuttaa modeemin, voi mies äänestää omalla koneellaan.

Matkatar: Kiitos siis teille molemmille!

Ainosofia: Hienoa, tervetuloa mukaan ja heti kilpailemaan:).

Kirjailijatar: Kehittyyhän sitä, kun koko ajan kuvaa? Katsoin muita valokuvablogeja sarjassa, enkä nyt ihan niidenkään rinnalla hävennyt. Katsotaan katsotaan, sanoi MIne.

Lovviisa kirjoitti...

No voi taivas näitä kuviasi...ÄÄnestin ja lukijaksi heti :)

Satu kirjoitti...

Minusta on aika outoa, että tuolla lailla vain voivat ottaa 80 ääntä pois! Oikein alkoi suututtaa. No, joka tapauksessa pärjäät ihan varmasti kummassa sarjassa tahansa. :-)

Mine kirjoitti...

Lovviisa: Tervetuloa sinullekin! Kuvabloggaaja kiittää:D.

Satu: Oudoltahan se tuntui, mutta ehkä siihen oli joku looginen selitys. Ja mitäs noista, kun ei äänillä sitten lopulta ollutkaan merkitystä ollenkaan. Nyt sen sijaan on, inshallah? Tärkeintä ei ole voitto vaan reilu kilpa...

Saga kirjoitti...

Kuvasi ovat elämys; niin puhuttelevia, niin kauniita. Siksi äänestin. Pepin mainostamana löysin tänne.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Mine!

Tuomaripeliä...jotenkin tuntui epäreilulta, että kisaat vain yhdessä kategoriassa. Mutta jos kuvillasi lähtee voitto, ja saat kannet matkablogillesi, niin sehän passaa. :) Paitsi että osaat käyttää kynää, niin myös valokuvat kertovat tuhatta ja yhtä tarinaasi, ja joskus jopa enemmän?
Ääni annettu, tsemppiä kisaan!

Arja

Mine kirjoitti...

Saga: Kiva kun löysit ja monet kiitokset äänestäsi:).

Arja: Ei uskalla tuomareita arvostella, mutta olihan se hieman hämmentävää, että mitä tässä tapahtui. Reilu pelihän se olla pitää? Kiitos äänestsäsi!

Anonyymi kirjoitti...

Pepin vinkistä minäkin tänne löysin.
Kävin äänestämässä.
Blogiasi olen aika-ajoin seurannut, Pepiltä senkin vinkin joskus sain.
t Riitta, Akaan Viialasta, blogiton

Mine kirjoitti...

Riitta: Kiitos kun jätit viestiä ja kävit äänestämässä! Terveisiä sinne Akaan Viialaan!

Riitta kirjoitti...

Jees! Kävin äänestämässä ja sait äänen :D

Mine kirjoitti...

Riitta: Kiitokseni lähtevät Hollantiin!