"Istanbul on kymmenen miljoonan elämän sekamelska. Se on kymmenen miljoonan sotkuisen tarinan avoin kirja. Istanbul on heräämässä levottomasta unestaan, valmiina ruuhka-ajan kaaokseen. Tästä eteenpäin on liikaa rukouksia, joihin vastata, liikaa rienauksia, joita huomata, ja liikaa syntisiä, yhtä lailla kuin viattomiakin, joita pitää silmällä. Istanbulissa on jo aamu." Elif Shafak: Kirottu Istanbul.
Tervetuloa mukaan matkalle. Tämä blogi kulkee Turkissa ja sen lähialueilla, ajaa Suomeen ja takaisin sekä kurkistelee porttikongeihin ja uusille lenkkipoluille Istanbulissa. Unohtamatta arkea ja juhlaa.

tiistai 22. toukokuuta 2012

Istanbul arpoo!

Blogini 1- vuotisen ja 8- päiväisen taipaleen kunniaksi järjestän blogi-historiani ensimmäiset arpajaiset!

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Jos olet anonyymi, satunnainen kulkija tai kuka tahansa, joka ET OLE ilmoittautunut lukijaksi, voit osallistua yhdellä arvalla. Jos olet blogini lukija voit osallistua kahdella arvalla. Jos linkität arvonnan blogiisi, saat yhden arvan edellisten lisäksi.

Olet mukana jättämällä viestin kommenttiboksiin. Laita myös monellako arvalla olet mukana (yllä selostetun mukaisesti) ja kumpaa palkintoa olet tavoittelemassa. Joku muu kiva kommentti lisäksi saa arpojan hyvälle mielelle. Jos olet anonyymi, laita mukaan nimimerkki, jotta erotut mahdollisista muista onnensa koittajista.

Palkinto A sisältää kaksi turkkilaista pyyhettä (punainen ja sininen) sekä kaksi oliivisaippuaa. Toinen peltirasiassa toinen pahvipaketissa.


Palkinto B sisältää pienen kivisen taulun, muistikirjan, sekä kaksi magneettia.


Huomasitte ehkä, että tulppaani on jonkun lempikukka:).

Arvonta suoritetaan 1.6. kuopuksen synttäreiden kunniaksi. Onnea matkaan kaikille tasapuolisesti!

67 kommenttia :

Lissu kirjoitti...

Ilman muuta kokeilen onneani. Jos ymmàrsin oikein, olen mukana yhdellà arvalla. Minulle sopisi kumpi vaihtoehto vain. Nyt olen matkustanut blogisi mukana ympàri Turkkia, ja saanut aikamoisen pureman. Tyttàreni ihastui viime vuonna Istanbuliin, ja suosittelee sità minulle joka kàànteessà. Mutta Turkki on iso maa, siis paljon nàhtàvàà.

mummeli kirjoitti...

Lähden kahdella mukaan! Ykkönen on sitten minun. Tuo olivi saippua innostaa, olen sitä aina Turkista tuonut kun olen käynyt!. Nyt on meilläkin kesää!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

ihanat palkinnot...kahdella arvalla mukana...:)

mimon mami kirjoitti...

Kahdella arvalla mukaan jälkimmäisen palkinnon arvontaan.
Monta mielenkiintoista matkaa olen saanut mukanasi kulkea.
Kiinnostus Turkkia kohtaan matkailukohteena kasvaa koko ajan.

Anonyymi kirjoitti...

Mökkiläinen osallistuu kolmella "tulppaanipaketin" arvontaan :)
Olis niin mun näköinen!

Linkittelen illalla arvonnan kun teen uuden postauksen, jos ei mummu muista, niin potkaise :)

Ai kun odotan jo loman alkua, että ehdin aloittaa koko tarinoinnin siitä ihan ensimmäisestä!

Anonyymi kirjoitti...

Selkävaivaiset terveiset Keski-Suomesta ! Olen omasta mielestäni kahdella arvalla mukana arvonassa, jos oikein ymmärsin "systeemisi", jos en niin, sitten yhdellä arvalla. Haaveilen palkinnosta B. Terveisin: Tiina

Ps. Olen ollut nyt kaksi päivää töissä sairasloman jälkeen. Esimies kysyi tänään:"Miksi olen sairaana töissä?" En osannut vastata. Hän vastasi hiljaisuuteeni, että "Jumala lähettää sairautta niille, jotka eivät ymmärrä muuten hiljentää vauhtia tai pysähtyä." Sen jälkeen en osannut sanoa enää yhtään mitään...Ja minua EI saa tavallisesti hiljaiseksi millään.

SaaraBee kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan! Linkitän blogisi huomenna.
Blogisi on avanut minulle Turkin aivan uudella tavalla. Ihania kuvia ja kertomuksia.
Ja jos onni suosii rohkeaa, niin ottaisin mielläni muistikirjan, taulun ja magneetit.

Hurmioitunut kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle blogille ja ahkeralle blogin pitäjälle! :)
Olen kahdella arvalla mukana arvonnassa ja minua kiehtoisi palkintovoitto B. :)

Mine kirjoitti...

Lissu: Selvä, laitan sinut nyt yhdellä. Jos ilmoittaudut lukijaksi ennen arvontaa, lisään vielä toisen.

Mummeli: Selvä, olet mukana kahdella ja molemmilla yritetään osua oliivisaippuoihin.

Irmastiina: Olet mukana kahdella arvalla. Koitetaanko molempia palkintoja?

Mimon mami: On ollut ilo saada sinut matkaseuraksi. Toivottavasti arpa suosii sinua.

Pepi: Selvä, olet mukana kolmella. On ollut mukava tutustua sinuun ja lillaasi. Kelpaa siellä makoilla ja lukea tarinoita:).

Tiina: Lukijaksi voi ilmoittautua sivupalkissa. Sinulla ei taida olla googletiliä? Muuten olet kyllä lukija ahkerimasta päästä. Olen iloinen kun löysit tiesi tänne. Se taisi olla sen Kuninkaan puheen ansiota? Me muuten katsoimme sen, mieskin:). Mitäs jos jatkat saikkua?

Vihreatniityt: Selvä, olet mukana kolmella. Toivottavasti Turkki avautuu sinulle joskus matkan myötä. Täällä on opas tarjolla.

Mine kirjoitti...

Hietzu: Toivottavasti arpaonni suosii rohkeaa! Olet mukana kahdella.

Anonyymi kirjoitti...

Olen mukana yhdellä ja se olisi A, jos onni potkaisee.
Ekaa kertaa blogissasi piipahtanut. Palaan paremmalla ajalla.

Susanna

Sude kirjoitti...

Ensiksi kiitän sinua ihanasta blogista. Täällä on hyvä ruokkia ikuista kaukokaipuutaan :)
Koska tiedän, että turkkilaiset pyyhkeet ovat niitä parhaita ja oliivisaippua ihanaa, niin tavoittelen niitä kolmella arvalla

pikkujutut kirjoitti...

Yhdellä mukana.
Turkkikuume on meilläkin, kiitos sinun, jää vain nähtäväksi milloin sinne saamme itsemme. Mahdollisesti hyvinkin pian, lentoreitimme, se ainoa järkevä, kulkee kauttanne :).

Anonyymi kirjoitti...

Ok; yhdellä arvalla toistaiseksi... Yritän joskus perehtyä tuohon "tiliasiaan", mutta epäilen, että en osaa... Olen nimittäin ATK-taidoiltani surkeista surkein ja vähän sen alle.

Jep ! Jotenkin varmaan tämä blogisi seuraaminen alkoi siitä Kuninkaan puhe -leffasta. Pitkään pohdin, kuinka voin tai onko edes sopivaa lukea / kommentoida blogiasi, kun itsellä ei ole. Kun tiedät, mitä työkseni teen, niin ymmärtänet miksi, en voi kirjoittaa julkisesti omasta elämästäni. Minun kaikki tietoni ovat SALAISIA; vuosia, vuosia sitten eräs pahasti sairas potilaani sairaala-ajoilta karkasi vapaakävelyltään ja oli aikeissa tehdä tytöistäni "enkeleitä". Oli mielestään saanut minulta siihen sekä toiveen että luvan...Kyllä oli äidin sydän pakahtua, kun kuulin uutisen junaan; olin matkalla koulutukseen HKI:iin. Onneksi tytöt saatiin pikaisesti sisälle päiväkotiin ja sairas sen aidan takaa takaisin osastolle. Se opetti varovaiseksi ! t:Tiina

Matkatar kirjoitti...

Minä olen kahdella arvalla mukana alemman palkinnon arvonnassa!
Olen ollut innokas lukijasi nyt muutaman viikon. Kivoja tarinoita ja ihania kuvia on ollut kiva katsella.

Mine kirjoitti...

Susanna: Olet mukana yhdellä.

Sude: Toivottavasti pyyhe-setissä sitten tärppää jollakin arvalla. Ostin nämä juuri meille kotiinkin miehelle ja minulle. Yhden pesun jälkeen kuivausteho on so so, mutta se kyllä paranee. Ovat kivan ohuita, joten kuivuvat hetkessä.

Pikkujutut: Toivottavasti joudutte lentämään tästä ja pysähtymään joksikin aikaa. Ja toivottavasti me olemme silloin täällä! Olet mukana yhdellä. Onko toivetta kumpaa settiä mieluummin tavoittelet?

Tiina: Varmasti säikäytti! Hui! Täällä onneksi voi olla nimimerkeillä kuten eräs Mine:). Minäkin alkuun ajattelin, että emme ole täällä kasvoillamme. Mieli sitten muuttui. Luulen, että jos asuisimme Suomessa, pitäisi miettiä asia uudelleen. Ainakin lasten kohdalla.

anumorchy kirjoitti...

Mina mukana kolmella! Pehmea paketti olisi kiva!

Mine kirjoitti...

Matkatar: Olen iloinen kun löysit tiesi tarinoideni äärelle. Minä yritän laittaa blogisi bloglovin- listalleni. Nyt selvitän tieni sinne milloin minkäkin kautta. Löytyyhän se niinkin, mutta helpompaahan se olisi listalta seurata. Olet mukana kahdella, bol şanslar!

Tiina vielä: Ja tottakai on sopivaa suorastaan ilahduttavan ihanaa, kun joku kommentoi. Tunnistan kyllä tunteen. Minäkin seurasin monia blogeja pitkään hiljakseen, kun en oikein osannut ruveta kommentoimaan. Sitten aloitin omani ja ymmärsin mikä ilo se on saada kommentteja. Siitähän se sitten alkoi. Nyt olen varsinainen kommentaattori siellä ja täällä.

Mine kirjoitti...

Anu: Selvä peli, yritetään sitä sitten kolmen arvan voimalla:).

Heidi kirjoitti...

Terveisiä taianomaiseen Istikseen... Mukana ollaan yhdellä arvalla :)

ii kirjoitti...

En ehkä kehtaa osallistua ja ryövätä pyyhkeitä joltakulta, joka ei ilman arvontaasi ikinä tietäisi miten ihania ne ovat...

Mine kirjoitti...

Heidi: Selvä peli. Olet mukana.

ii: Tottakai kehtaat. Arpa valitsee kuka niitä kipeimmin tarvitsee:).

Anonyymi kirjoitti...

Hei Mine!
Arpajaiset! Ihanaa, kivat palkinnot; seka A että B. Mutta monta arpaa minulle...no, ainakin yksi. En ihan päässyt jyvälle noista ohjeista.
Blogisi on helmi ja olen lukenut sitä vasta vähän aikaa. Olen ihaillut kuvia ja tarinoittesi kulkua. Kiitos kun jaat meille lukijoille näitä kokemuksiasi.
Onnea paljon 1-vuotisblogisi johdosta!
Toivoo Arja Kotkasta

Leena Lumi kirjoitti...

Onnea!

Kolmella mukana.

Tulppaanit olisivat kivat...

Jael kirjoitti...

Minä mukana kahdella 3 arvalla...B-paketti olisi kiva!

Unknown kirjoitti...

Mika mahtava idea! :) Arpajaiset jos mitka piristavat paivaa, rakastan niita! :)

Olen mukana kahdella arvalla ja A-paketin toivottavasti voitan :)

En uskalla enempaa selailla taas blogiasi tai jaan tanne taas loukkuun pariksi tunniksi, kello on jo melkein 1 yolla!! :D Olet ehdottomasti yksi lemppariblogaajistani! Tervehdys Mersinista!

Sennie kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana, ja molemmat paketit kelpaavat, eli kumpi vain:)

Mine kirjoitti...

Arja: Olet mukana kummankin paketin arvonnassa. Lämmin halaus sinne Kotkaan ja onnea arpajaisiin.

Leena: Kolmella arvalla tulppaanien perään. Aurinkoista päivää saareen!

Yaelian: Yritetään sitä sitten kaikilla korteilla.

Heli: Kiitokset Mersiniin! Joko teillä on kamalan kuuma siellä? Olet mukana kahdella arvalla.

Sennie: Selvä Sennie laitetaan yksi arpa kumpaankin pakettiin. Toivottavasti teillä jo tahti helpottaa?

Carita kirjoitti...

Ihana blogi.

menikin aamu mukavasti selatessa jos jonkin moisia tarinoita..kyllä alkaa taas tuo reissuun lähteminen olla pakko mielle. Nyt kun olemme kotona vuoden olleet pikkuprinsessan ansiosta. jospa tänä kesänä lähtisimme..

ehottomasti mukana arvonnassa ja uutena lukulaisena..

Tintti kirjoitti...

Ihana blogi ja aivan erityisesti upeita kuvia.
Kävin pikaisesti tunnelmoimassa Lissabonissa, mutta täytyy palata myöhemmin uudelleen.

Osallistun arvontaan yhdellä arvalla! Vaikea on päättää, kumpi paketti olisi kivempi, mutta noi pyyhkeet näyttävät todella ihanilta.

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

taas ollut niin paljon kiireitä etten ole ehtinyt edes kommentteja jättää. Varmaan sitten yksi arpa, tiliä kun en omista? Kyllä nuo tulppaanit vetävät enemmän puoleensa. Onnea blogisi 1-vuotistaipaleesta! Onneksi aloitit. :)

Helist

Mine kirjoitti...

Mehtänemäntä: Mukavaa kun löysit blogiini. Toivottavasti matka odottaa teitä ja prinsessaanne tänä vuonna. Olet siis mukana arvonnassa, toivoitko erityisesti jompaa kumpaa palkintoa, vai käykö kumpi tahansa?

Tintti: Laitan sinut sitten pyyhkeiden perään. Ja tervetuloa toistekin:).

Helist: Toivottavasti tulppaanit tärppää. Ja kuule, täällä tomaatintaimeni kasvaa vielä pieninä ja hentoisina, mutta kasvaa kuitenkin. Kuinka monta tainta laitat ämpäriä kohden? Minulla on nyt täällä kasvamassa 15 tainta pienissä purkeissa...

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla, että kasvavat! Jos tomaateissa on enemmän lehtiä(sirkkalehtien lisäksi), voit siirtää ne vaikka vähän laimeampaan kukkamultaan. Vaikka 2-3 tainta per 1-2 litran purkki. Niissä ne saavat kasvaa ihan kunnon kokoisiksi taimiksi(n30cm) ja jämäköityä. Sitten vasta siirtäisin kunnolla lannoitettuun puutarhamultaan lopullisiin tilaviin ämpäreihinsä. Jos ne nyt laittaa liian vahvaan multaan, ne eivät ehkä kestä sitä vaan nuutuvat. Itselläni on menossa juuri tuo ämpäreihinsiirto -kausi. :) -helist

Carita kirjoitti...

moikka moi... elikkäs unohdin sanoa ton palkinto toiveeni..kyllä minua nuo saippuat kiehtoo. vähän jotain eksotiikkaa,sinne asti kunnes pääsee itse hakemaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Sylvi-fammo on myös mukana arvonnassa 2 arvalla (olenko ymmärtänyt oikein?) Jos onni potkaisee tulen "joskus" hakemaan voiton(t)! Kiitos Mine, ihansta blogista!!

Idunndir kirjoitti...

Hei! Olen ollut jo pidemmän aikaa satunnaislukijana ja kulkenut tänne kirjanmerkkieni kautta. Nyt sain vihdoin itseni kirjattua lukijaksi. Olen viettänyt tämän vuoden Istanbulissa, opintoja tehdessä. Kohta on koittamassa kotiinpaluu Suomeen, mutta suunnitelmissa on tulla takaisin Istanbuliin gradua tekemään, heti kun aika on kypsä. Nyt vielä viime hetkillä olikin mukava, että teemaksi tuli Istanbulin lähialue. Kiitos hienosta blogista!

Idunndir kirjoitti...

Ja ai niin, olen toki mukana arvonnassa, vaikka taitaa olla niin, että matkalaukut kotimatkaa varten ovat jo ääriänsä myöten täynnä. Tulppaanit ovat minunkin mieleeni, joten osoitan arpani (2kpl) siihen suuntaan.

Miltsu kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana tavoittelemassa pyyhkeitä :)Kiitos mielettömästä matkasta läpi ennalta-arvaamattoman upean Turkin!

Mine kirjoitti...

Helist: Koitan pitää neuvot mielessä ja toivon parasta:).

Mehtänemäntä: Laitan sinut niitä tavoittelemaan.

Sylvi: Selvä juttu, kumpaakos palkintoa lähdet hakemaan, vai käykö kumpi tahansa?

Mutluluk: Sehän hauskaa. Mitä olet ollut opiskelemassa? Toivottavasti sinulla on ollut aikaa ja mahdollisuuksia tutustua Istanbuliin opintojen ohella. Laitan sinut tulppaaneja tavoittelevien ryhmään.

Miltsu: Toivottavasti tärppää! Hyvää pian alkavaa kesää Islantiin.

Tuula kirjoitti...

Parikin blogia on mainostanut arpajaisiasi. Olen kyllä käynyt täällä vierailulla ennenkin, mutta nyt ilmottauduin lukijaksikin. Molemmat arvontavoitot ovat kyllä aivan ihanat, joten molemmat käyvät!

Onnea yksivuotiaalle!

Mine kirjoitti...

Tuula: Hienoa, tervetuloa. Minäkin käyn tirkistelemässä sinun tontillasi otsikoiden perusteella Vihreanniityn kautta:). Laitan siis sinulta yhden arvan kumpaankin palkintoon.

Anonyymi kirjoitti...

Mine!
Ei väliä vaikka molemmat paremmat! Yleensä minulla ei ole arpaonnea, mutta ehkä tulen "joskus" vaikken voittaisikaan.
Sylvi

tiiti66 kirjoitti...

Olen varmaankin sellainen `satunnainen kulkija` vaan toki blogissasi on tullut piipahdeltua melkoisen useasti. Tavoittelen yhdellä arvalla 1. palkintoa, koska jo kuvaa katsoessani näin esineille paikat oman mökin saunatuvassa.
Etukäteiset onnittelut kuopukselle!

Mine kirjoitti...

Sylvi: Selvä, ehkä nyt voitat sitten molemmat?

tiiti66; Toivotaan, että tärppää ja saunatupasi saa nämä sinne roikkumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mine! Blogisi on ihana piristysruiske, jota käyn kurkkimassa aina silloin tällöin kun ehdin ja muistan. Kiva, että aloitit ja kiva, että olet jaksanut jatkaa :)!

Minullakin yleensä huono arpa-onni, mutta nyt yhdellä arvalla mukana A-vaihtoehtoa havitellen.

T.toinen tämän viikon matkalaisista (varmaan arvaat kumpi ;) )

Mine kirjoitti...

Matkalainen (oletan, että se naispuolinen:)): olet mukana arvonnassa ja laitan lappusi pyyhkeisiin! Jos voitat, niin ainakin postittaminen helpottuu:).

Nina kirjoitti...

Hej Mine, toivottovasti vielä kerkeää:) Ennenkin kommentoinut joten en oikein tiedä olenko yhden vai kahden arvan arvoinen, google-tiliä ei ole kun en oikein tiedä miten se toimii (kerran yritin mutta en osannut..)
Ihanat palkinnot joten minulle kelpaa mikä tahansa jos arpaonni suosii! Ihanaa viikonloppua teidän perheelle.

Mine kirjoitti...

Nina: Hyvin kerkeää, olet mukana! Hyvää viikonloppua sinullekin täältä sateisen harmaasta kaupungista.

Henna73 kirjoitti...

Ekaa tavoittelemassa yhdellä arvalla :D

Mine kirjoitti...

Henna73: Onnea matkaan, olet mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, löysin ihanan blogisi Karoliinan blogin kautta ja Istanbul-fanina seuraan jatkuvasti, vaikken ole kommentoinut. Välität hienosti Istanbulin lumoavan, hauskan ja haikean tunnelman. On myös kiinnostavaa lukea matkoista Euroopassa ja ulkosuomalaisen arjesta.

Osallistun yhdellä arvalla pyyhkeiden arvontaan.

Hanna-Mari

Mine kirjoitti...

Hanna-Mari: Kiva kun jätit viestiä. Olet mukana pyyhkeitä tavoittelemassa!

Beate56 kirjoitti...

Hei Mine! Olen joskus käväissyt blogissasi, jonka löysin Aili-mummon kautta. Kesäkiireiden loputtua lähden kanssasi kiehtovalle Turkin matkalle :).
Kahdella tavoittelen 2. palkintoa.

Mine kirjoitti...

Beate56: Hei Beate! Tervetuloa matkaan ja onnea arvontaan. Älä sitten kiirehdi koko kesää, vaan pysähdy nauttimaan välillä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Istanbul ja sen asukkaat!
Kutkuttelee päästä myös muihin esittelemiisi kohteisiin...

Sinä osaat! Ihanat kuvat ja kivat tekstit!

-päpe

Osallistun yhdellä arvalla! Arpaonnea kaikille!

Mine kirjoitti...

Päpe: Kiitos käynnistä, olet mukana. Oliko toiveita palkinnon suhteen?

Kikka N kirjoitti...

Hei.
Olipa hienoa löytää blogiisi. Sinulla on todella Inspiroiva Blogi. Linkitän sen itselleni Inspiraation lähteisiin...
Sen lisäksi laitoin sivulleni linkin Arvonnastasi :)
Jote haluan mielelläni osallistua ihastuttavaan arvontaasi, montakohan arpaa? Olen nyt seuraajasi, on linkki... ?
Kikka
http://pienisammakko.blogspot.com

Mine kirjoitti...

Kikka: Olet mukana kolmella arvalla. Tahdoitko jompaa kumpaa palkintoa olla metsästämässä vai sekä että? Tervetuloa tarinoita seuraamaan. Minä lähdenkin katsomaan mitä pienisammakko pitää sisällään....

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ilmottaudun arpajaisiin yhdellä arvalla.
Tämä on ihana blogi. Käyn täällä lähes päivittäin ihailemassa upeita kuvia ja kauniita sanoja. Samalla poimin takataskuun hyviä retki- ja matkaideoita. Joku niistä on toteutettukin.

Kauniita kevätpäiviä Sinulle Mine!

t. Myös ison kaupungin asukki

Mine kirjoitti...

Ison kaupungin asukki: Oliko sinulla toivetta kumpaa palkintoa mieluummin tavoittelet? Jos ei, niin valitsen puolestasi?

Taina kirjoitti...

Kahdella arvalla koitan onneani. Ihana blogi tällä on kaikkea kivaa. Täytyy lukea tarkemmin. Iloisia päiviä teille sinne toivoo: Nukkekoti Jie

A kirjoitti...

Moi MINE!

Huomasin nyt vasta arpajaisesi;))

Olen kahdella mukana, ja minua kiehtoo palkinto numero 2.

Ihanaa viikon jatkoa sinulle ja perheellesi.<333

Mine kirjoitti...

Taina: Tervetuloa tutkimaan, sitäkin varten täällä ollaan. Olet mukana onneasi koittamassa.

Aili: Hyvä kun huomasit!! Vielä kerkesit hyvin mukaan.

sylvi kirjoitti...

Eksyin tänne Aili-mummin kautta. kiinnostuin kun mainitsit Kotkasta. Olen nimittäin asunut Karhulassa ja kouluni siellä käynyt.

Täällä onkin arvontaa .
Olem mukana 3:lla arvalla. Liityn lukijatksi ja linkitän.
Toivottavasti nappaa.

Mine kirjoitti...

Sylvi: Mukava, kun tulit. Aili onkin passittanut minua sinun blogiisi kyselemään vinkkejä tomaatinkasvattaminseen:). (Siirsin ne juuri isompaan astiaan ja toivon parasta.) Me olemme miehen kanssa molemmat Aittakorvesta. Lukiovuodet asuin Itärannassa. Toiveissamme on muuttaa muutaman vuoden päästä takaisin Kotkaan lapsia kouluttamaan. Kiitos, kun kävit ja onnea arpajaisiin.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minulta on koko arvonta mennyt ohi silmien. Mutta näin viime tipassa voi aina ilmoittautua mukaan, vaikka olenkin saanut sinulta niin ihania lahjoja jo, etten todellakaan ole oikeutettu voittoon.

Mine kirjoitti...

Kirjailijatar: Juuri ehdit:). Kohta rupean arpomaan.