"Istanbul on kymmenen miljoonan elämän sekamelska. Se on kymmenen miljoonan sotkuisen tarinan avoin kirja. Istanbul on heräämässä levottomasta unestaan, valmiina ruuhka-ajan kaaokseen. Tästä eteenpäin on liikaa rukouksia, joihin vastata, liikaa rienauksia, joita huomata, ja liikaa syntisiä, yhtä lailla kuin viattomiakin, joita pitää silmällä. Istanbulissa on jo aamu." Elif Shafak: Kirottu Istanbul.
Tervetuloa mukaan matkalle. Tämä blogi kulkee Turkissa ja sen lähialueilla, ajaa Suomeen ja takaisin sekä kurkistelee porttikongeihin ja uusille lenkkipoluille Istanbulissa. Unohtamatta arkea ja juhlaa.

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Älkää välittäkö..

... yritän vaihtaa blogin ulkoasua, mutta taidot loppuivat kesken kaiken ja blogger ja minä emme ymmärrä toisiamme:(. Asiat korjaantuvat, kunhan tekniikan ihmemieheni saapuu paikalle ja toteuttaa muutokset ajatuksistani näytölle! Siihen asti täytyy mennä näillä....

Elämä on.

5 kommenttia :

Jael kirjoitti...

Tykkään tästä! Tosin tykkäsin entisestäkin vaan että kommentteja en voinut siltä taustalta lukea ellen avannut kommenttiboksia.

Pepi kirjoitti...

Voi kuule, mulla on jotkut muutokset tehtynä - mutta ei koskaan tulleet voimaan!
Fontti tosin vaihtuu välillä itsekseen, en siis muuttele sitä huvikseni ☺
En edes muista mitä muutoksia yritin tehdä...nyt en edes uskalla mennä näpelöimään asetuksia, tiedä minkälaiseksi pian muuttuisi!

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Ei mittään hättää, täällä ollaan odottavalla kannalla!

A kirjoitti...

Mie en uskalla vaihtoo mittään, männöö muuten päin seinii..:))

Mine kirjoitti...

Jael: No katsotaan mitä tästä tulee. Tuntuu, että mikään ei nyt tottele minua ja joudun koko ajan huutamaan miestä apuun:(. En ole todellakaan mikään tekniikan ihmelapsi, mutta eniten ärsyttää se, kun tietää, että tästä sen pitäisi tulla, mutta se ei vain tule! Tietokoneilla on joku salaliitto minua vastaan...

Pepi: Eilen jo ajattelin, että kohta varmaan häviää koko blogi taivaan bittiavaruuksiin, kun aikani ähersin:).

Hanne: Kiitos vain kärsivällisyydestänne:D.

Aili: Sitähän minäkin olen jo vuoden ajatellut, mutta kun teki mieli jotakin valoisampaa näin kevään kunniaksi....