"Istanbul on kymmenen miljoonan elämän sekamelska. Se on kymmenen miljoonan sotkuisen tarinan avoin kirja. Istanbul on heräämässä levottomasta unestaan, valmiina ruuhka-ajan kaaokseen. Tästä eteenpäin on liikaa rukouksia, joihin vastata, liikaa rienauksia, joita huomata, ja liikaa syntisiä, yhtä lailla kuin viattomiakin, joita pitää silmällä. Istanbulissa on jo aamu." Elif Shafak: Kirottu Istanbul.
Tervetuloa mukaan matkalle. Tämä blogi kulkee Turkissa ja sen lähialueilla, ajaa Suomeen ja takaisin sekä kurkistelee porttikongeihin ja uusille lenkkipoluille Istanbulissa. Unohtamatta arkea ja juhlaa.

lauantai 8. joulukuuta 2012

357. tarina (To do list)

Suomeen lähtöön on kolme yötä. Siis kolme. Siihen nähden To do - listani näyttää pelottavan pitkälle. En tahdo väittää, että minulla olisi stressi, mutta pientä kiireen poikasta tässä pukkaa. Koti pitäisi saada sellaiseen kuntoon, että Helmin ja seuraneidin olisi täällä mukava juhlia joulua. Lahjalistani on vielä turhan pitkä. Mitään ei ole vielä pakattu ja pyykkikoppa on täynnä. Huomenna olisi vielä edessä juhlat...

Siispä, ystävät hyvät, tämä blogi nyt hiljenee hetkeksi. Palaan toivottavasti asiaan synnyinmaani valkeiden kinosten keskeltä. Siiheksi asti "toivon teille jotakin oikein hyvää, enkelin siipien havinaa ja iloa onnea syvää."
ps. Jouluun on 16 yötä!

21 kommenttia :

mimon mami kirjoitti...

Turvallista matkaa tänne lumen ja pakkasen keskelle!

Sude kirjoitti...

Oikein Hyvää Joulua koko perheelle. Täällä teitä odottaakin oikea valkoinen joulu ♥

A kirjoitti...

Toivotan kotimaahan tervetulleeksi joulunviettoon!:)))

Iloa, valoa ja rakkautta jouluunne!<33333

SaaraBee kirjoitti...

Hyvää ja turvallista matkaa teille, ja oikien ihanaa joulua. Pientä stressinpoikasta täälläkin ilmassa, vaikka lento vasta 20.12. Pitää vielä ehtiä niin kovin paljon. Sitten oma shownsa ovat nämä talvivaatteet.

Kiitos kuluneesta vuodesta. Olen päässyt siivelläsi matkustamaan ja tutustumaan elämään Turkissa. Jatkathan samaan tyyliin! Kommentoiti on viime aikoina jäänyt vähäiseksi, mutta joka postaus ja kuvat on kyllä tarkasti luettu/katsottu. Teen nykyisin pitempiä työpäivä,joten aikaa jää "blogeiluun" vähemmän.

Pepi kirjoitti...

Joku taitaa jo innoissaan odotella matkaan lähtöä :D

Riina kirjoitti...

Tsemppiä pakkailuun ja matkailuun! :)

Petra kirjoitti...

Hyvaa matkaa ja joulunodotusta, kirjoitit hienosti itsekeskeisyydesta edellisen postauksen kommenteissa, aiheen ytimeen. Ankarassa on tullut rantaa mutta tuskin saamme jouluksi lunta maahan, monena vuonna on kylla kaynyt niin etta maahan on tullut ensilumi juuri jouluna.

Lissu kirjoitti...

Oikein turvallista matkaa Lumen maahan! Minà aloutan to do -listani maanantaina.

Satu kirjoitti...

Ihanaa matkaa ja stressitöntä matkaan valmistautumista!

Mine kirjoitti...

Mimon mami: Kiitos, luotamme Turkin lentoyhtiön ammattitaitoon ja suojelusenkeleihin siipien päällä.

Sude: Se olikin ystävällistä, että järjestitte lumen maahan. Kyllä sitä on toivottukin.

Aili: Kiitos, ihanaa on tulla.

Vihreatniityt: Sehän se on se isoin kysymys, talvivaatteet. Mitä ottaa mukaan ja mitä löytyy mummon kellarista. Etenkin talvikengät vie niin kohtuuttomasti tilaa ja painoa, mutta ne on myös kalliita ostaa Suomesta. Kiva, että tekin pääsette Suomen jouluun.

Pepi: Kaikki odottaa innokkaasti matkaan lähtöä. Äitikin, kunhan tästä pakkausinhokista selviää.

Riina: Kiitos, matkailla me osataankin, joten otan kaikki tsempitykset tähän pakkaamiseen, joka vie aina hermot.

Petra: Minun on vaikea jaksaa itsekkyyttä, omaa tai kenenkään muunkaan. Ehkä se sen takia pomppaa aina ensimmäiseksi silmiin ja harmittaa. Ja sitä yritän lapsillekin opettaa, että elämässä kannattaa opetella jakamaan omastaan ja etsimään toisten hyvää ennemmin kuin pyöriä oman napansa ympärillä.

Lissu: Voimia sinullekin lähtövalmisteluihin!

Hippu: Kiitos, stressitöntä siitä ei ehkä tule, mutta tiistaiaamuna huokaistaan kentällä, kun on saatu kassit ruumaan.

Jael kirjoitti...

Hauskat kuvat;D Hyvää matkaa Suomeen ja mukavaa joulunaikaa koko perheelle!

Saga kirjoitti...

Tärkein matkatavara näyttääkin jo olevan laukussa :) Turvallista matkaa ja iloista joulunodotusta koko poppoolle!

Sateenkaari kirjoitti...

Oikein nautittavaa ja turvallista joulumatkaa Suomeen.
Lunta siella ainakin on ja pakkastakin.

Mine kirjoitti...

Yaelian: Kiitos. Täytyy mainostaa sen verran Turkin lentoyhtiötä, että matkasta tekee lähes juhlan, kun saa matkustaa sillä. Suora nopea lento, hyvä palvelu ja kunnon ruokaa. Kyllä meidän kelpaa.

Saga: Totta. Kunhan joku saisi ne muutkin tavarat pakattua. Pakkaaminen on se minun koetinkiveni joka kerta.

Sateenkaari: Niinhän siellä on, kunnon talvi. On se ihanaa!

Anonyymi kirjoitti...

Jos lomasuunnitelmiinne tulisi muutos ja ehtisit Keski-Suomessa piipahtaa, niin laita minulle s-postia; olisi ihan huippua tavata ! t: Tiina

Muutoin oikein Rauhaisaa ja Onnellista Joulun Aikaa täällä nyt aikakin talvisessa Suomessa !

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa! Pukekaa päälle niin paljon kuin voitte niin säästätte tilaa ja kiloja matkalaukuissa. Tervetuloa Suomeen :) Helist

Kirjailijatar kirjoitti...

Tervetuloa tänne lumen keskelle! Ja hyvää matkaa, lentäkää turvallisesti. Toivottavasti lumi säilyy joulun yli, että pääsette tekemään lumiukkoja ja laskemaan mäessä.

Mine kirjoitti...

Tiina: Olisi kiva ehtiä, mutta ei. Nyt on viisainta asettua ja antaa joulun tulla ilman singahtelua. Mutta jonakin päivänä vielä me tapaamme, ihan varmasti..

Helist: Yritän miettiä, miettiä, miettiä. Mitä ottaa ja jättää, jotta tullessa olisi tilaa kaikelle sille, mitä haluamme tuoda. Tänään on edessä pakkauspäivä, joka on aina se hankalin kaikista...

Kirjailijatar: Kunhan säilyisi edes muutaman lumisen päivän. Minulle riittäisi, että saisi katsoa sitä lumista maisemaa:). Lapset varmasti ottaisivat mielellään nuo lumiukot ja mäenlaskutkin.

Unknown kirjoitti...

anne onni yi böyle bavulda götürmeyi düşünmüyorsunuzdur.! Umarım :)))

pikkujutut kirjoitti...

Turvallista matkaa ja ihanaa lomaa!

Mine kirjoitti...

Mikael: Olamaz mi? Finlandiya'dan selam!

Pikkujutut: Kiitos, turvallisesti tultiin ja mukavaahan se on täällä olla.